Fitlab on kokonaisvaltaisesti palveleva treenisivusto

Oletko aktiiviliikkuja, laihduttaja tai kilpaurheilija? Online-treenipalvelu Fitlabin avulla jokainen saavuttaa tavoitteensa – oli se sitten ylimääräisten kilojen karistaminen tai huippukuntoon pääseminen.

Taustalla tunnustettua ammattitaitoa

Lola Wallinkoski, Antti Nurmi

Kokemuksen kautta syntyy paras mahdollinen osaaminen. Fitlabin taustavoimina toimii suuri joukko osaavia liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisia. Palvelun perustaja Antti Nurmi on kamppailu- ja fysiikkavalmentaja, jota arvostetaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lisäksi sinua kannustavat ja opastavat muun muassa Evelina Tistelgren, Markku ”Ultra” Saarinen, painonnostaja Anna Everi sekä kuntovalmentaja Timo Kujanen. Saavutat tuloksia, opit uusia tekniikoita ja parannat suorituskykyäsi.

Tukea painonpudotukseen ja tiukkaan treeniin

fitlab liikunta

Perusjäsenenä pääset treenaamisen alkuun täysin veloituksetta! Halutessasi voit viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle kuukausimaksullisella Plus -jäsenyydellä. Lisäksi löydät sivustoltamme tarkkaan räätälöidyt treenipaketit sekä painonpudottajille että kuntoilijoille. Yhteensä Fitlab sisältää kymmeniä tunteja ohjattua liikuntaa, satoja tekniikoita ja lukuisia harjoitteluohjelmia.
Tutustu lajeihimme »

Videokirjaston lisäksi palveluumme kuuluvat tehokkaampaan harjoitteluun aktivoivat verkkotyökalut. Käytössäsi ovat muun muassa treenipäiväkirja, painon- ja tulostenseurantaohjelma sekä ravintolaskuri.

 

Fitlab-palvelun ominaisuudet

Täyden palvelun treenisivusto

Videopankki

Videokirjaston avulla jokaisella on mahdollisuus liikkua tehokkaasti ja turvallisesti. Lajeina mm. toiminnallinen harjoittelu, kahvakuulailu ja jooga

Treenikalenteri

Treenikalenterin avulla treenaat suunnitelmallisesti ja pidät kirjaa harjoittelustasi. Voit lisätä kalenteriin sekä tarjoamiamme treenejä että omia lajejasi.

Ateriakalenteri

Ateriakalenteri sisältää ravintoasiantuntijan suunnittelemat täydelliset ravinto-ohjeet jokaiselle päivälle, joita noudattamalla pudotat turvallisesti painoasi

Ravintolaskuri

Ravintolaskurin avulla pidät kätevästi päiväkirjaa syömisestäsi ja energiankulutuksestasi. Laskurimme sisältää yli 3400 ruoka-aineen tarkat ravintosisällöt.

Oma Seuranta

Seurantatyökalujen avulla näet painosi ja painoindeksisi kehityksen valitsemaltasi ajanjaksolta. Kaikki tiedot ilmoitetaan selkeinä ja ymmärrettävinä taulukkoina

Treeniohjelmat

Tulostettavat treeniohjelmat tukevat harjoitteluasi tehokkaasti. Treeniohjelmien avulla tuot vaihtelua treenaamiseesi sekä opit uusia liikesarjoja kätevästi.

Rekisteröidy ilmaiseksi »